Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Admiral Markets' Sergei Bogatenkov – nominiran za najboljšega finančnega direktorja (CFO)

Februar 07, 2018 09:02

Fotografija:Urmas Kamdron

Dragi trgovci,

Z veseljem sporočamo, da se je, Admiral Marketsov CEO and CFO, Sergei Bogatenkovna, uvrstil na seznam nominirancev, ki so prejeli nagrado za najboljšega CFO, s strani,Äripäevom in revizijske pisarne BIG4.

Sergej Bogatenkov je bil prvotno nominiran zaradi dejstva, da je pod njegovim vodstvom Admiral Markets stalno širil svojo dejavnost po vsem svetu in je tako postal resnično globalno podjetje. Prav posebna je tudi pomembna pobuda, saj ej bil neposredno odgovoren za izvajanje, Admiral Markets AS "nedavna izdaja in javno objava obveznic na borzi Nasdaq Tallinn. Ta javna ponudba velja za zelo drzen in pogumen korak za družbo.

"Z velikim veseljem sem sprejel nominacijo za nagrado Äripäev in revizijske hiše BIG4. Admiral Markets se je v zadnjih nekaj letih izjemno povečal in bo to še naprej počel, še posebej zahvaljujoč prizadevnosti in pripadnosti naših zaposlenih. Poleg tega je uvrstitev na seznam na borzi Nasdaq, našemu podjetju prinesla večjo transparentnost in privlačnost za druge potencialne vlagatelje. " je povedal Sergej Bogatenkov, direktor in finančni direktor Admiral Markets.


Sergei Bogatenkov

CEO in CFO Admiral Marketsa


Po mnenju Toomasa Truuverka, finančni direktorja Äripäev, ki je že več let član komisije, nominacija šestih nominiralcev poudarja izjemno uspešnost, izjemno organizacijo ali odlično upravljanje v vseh zahtevnih situacijah, kot so internacionalizacija podjetja ali hiter razvoj tehnologije.

Predstavniki Äripäev in revizijske pisarne BIG4 so najprej izbrali 15 CFO-jev, ki so predlagani za imenovanje. Štirje finalisti se bodo udeležili finančne konference v Pärnuju, ki bo potekala 12. aprila, kjer bo nagrajen zmagovalec prejel nagrado.


Za več informacij o nominaciji in nagradi spremljate uradno obvestilo.

S spoštovanjem

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 84% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.