Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Admiral Markets razširja zaščito pred negativnim stanjem za profesionalne trgovce

Junij 20, 2018 15:17

Spoštovani Trgovci.


Upoštevajte, da smo spremenili našo politiko zaščite pred negativnim stanjem, ki bo začela veljati 20. junija 2018.

Bistvena sprememba je v tem, da je nova politika zaščito pred negativnimi stanjem razširja na stranke, ki so razvrščene kot profesionalne stranke in sicer na primerljive pogoje, ki se trenutno uporabljajo za maloprodajne trgovce.

Ta sprememba je bila namenjena zaščiti pred negativnimi ravnotežji strankam, ki se odločijo, da bodo zaprosile za poklicne pogoje trgovanja, po omejitvah največjega finančnega vzvoda, ki ga je uvedel Evropski organ za vrednostne papirje in trge (ESMA), ki ga bomo izvajali na otvoritvi seje v ponedeljek 30. julija 2018.

Poleg tega je bil dokument preoblikovan zaradi enakomernosti s podobnimi dokumenti, ki jih izvajamo v drugih družbah skupine Admiral Markets.

Verjamemo, da naša nova politika ceni najnovejše trende in je redko najdenje (če trenutno ni popolnoma edinstveno) v spletnem trgovanju, ker nobena družba, ki je znana s finančnimi storitvami, trenutno zagotavlja takšne zaščitne ukrepe za svoje " Pro "stranke.


Zahvaljujoč novi politiki, skupaj z našimi nastavitvami za zaščito pred volatilnostjo, ki pomagajo pri obravnavanju najbolj značilnih vprašanj, povezanih s hitrimi tržišči, lahko z zaupanjem povemo, da našim strankam Pro ponudimo nekaj bistveno drugačnega od drugih podjetij.


Več informacij o prihajajočih spremembah finančnega vzvoda in razlike med kategorijami strank najdete na strani maloprodajni in profesionalni pogoji trgovanja.

S spoštovanjem,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 84% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.