Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

​Admiral Markets ponuja 200 novih trgovalnih instrumentov

Januar 31, 2018 15:35

Spoštovani trgovec,

Z veseljem objavljamo začetek možnosti trgovanja novih trgovalnih instrumentov na platformi MetaTrader 5. 200 novih CFD-jev na delnice največjih podjetij v Nemčiji, ZDA in Združenem kraljestvu je zdaj na voljo za trgovanje z računi Admiral.MT5.

Vse podrobnosti o novih instrumentih najdete na računu Admiral.MT5 v poglavju Poglavje o specifikacijah pogodb na naši spletni strani.

Razširitev ponudbe za trgovanje in naložbe

Ta začetek dodajanja parov predstavlja majhen, a pomemben korak v ključnih smereh: prvič, nadaljujemo z razširjamo že tako močne trgovalno ponudbo, ki vam omogoča dostop do novih trgov; drugič, to je poseben premik k promociji trgovanja na platformi MetaTrader 5.

To jesen smo sinhronizirali vse pogoje trgovanja med računom Admiral.MT5 in našim vodilnim računom Admiral.Markets - v bistvu pomeni, da lahko sedaj iste instrumente trgujete pod enakimi pogoji, vendar na bolj napredni trgovalni platformi. Če želite preklopiti na MT5 - če želite to storiti - morate odpreti račun Admiral.MT5 in preneseti sredstva interno s svojega računa MT4 preko Trgovske sobe.

Z MetaTraderjem 5 boste imeli dostop do vseh pomembnejših instrumentov: CFD-jev na delnice, ETF-je, survine in seveda tudi kriptovalute.

Novi instrumenti v MetaTrader 5

Ker dodamo več instrumentov, je treba omeniti zanimivo funkcijo, ki prihaja v naslednji posodobitvi MT5 (build 1700), ki bo objavljena v prihodnjih tednih.

Build 1700 bo zagotovil podporo za formule za izračun stopenj instrumentov po meri, ki vam bodo omogočili izdelavo lastnega indikativnega simbola z uporabo vseh razpoložljivih oznak, ki jih najdete v programu Market Watch. Ta funkcija je lahko uporabna za izdelavo zgodovinskih grafikonov portfeljev instrumentov z odstotki deleža izpostavljenosti pri različnih pogodbahah, ki so navedene v izračunu formule.

Več o orodjih po meri v programu MetaTrader 5.


Prijazni pozdravi,

Admiral Markets

P.S. Včasih osnovni paketi enostavno nido dovolj, preverite brezplačne dodatek za MetaTrader 4 & MetaTrader 5! Na voljo je tako na demo, kotu na pravih računih in vsebuje preko 60 dodatnih nastavitev in indikatorjev. Izboljšate si svoje trgovalne dosežke!


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.