Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Admiral Markets nudi še dodatne ETFje in ETF CFDje na MetaTrader 5

Avgust 02, 2018 18:05

Dragi trgovci.

Z veseljem vam sporočamo, da je naša ponudba MetaTrader 5 pravkar dobila še eno širitev. Zdaj imate dostop do:

  • 306 novih CFD-jev na ETF-je na računu Admiral.MT5;
  • 177 novih ETF-jev na računu Admiral.Invest.


Ti novi instrumenti vam omogočajo stroškovno učinkovito in priročno pridobivanje izpostavljenosti različnim trgom in industrijskim segmentom, ne da bi kupovali ločene delnice ali druga sredstva in zato plačali dodatne provizije. Naša ponudba ETF sedaj zajema več kot 30 kategorij, vključno z ldelniškimi ali naprimer z različnimi regijami, stopnjami kapitalizacije in industrijskimi segmenti ter ETF-je, ki spremljajo indekse, surovine, kmetijstvo, valute in instrumente s fiksnim donosom. V bistvu vam ETF omogoča trgovanje praktično s čemerkoli. Poleg tega nekateri od teh instrumentov (npr. #SPXU, #TQQQ) vključujejo vgrajen vzvod, zato se njihova učinkovitost poveča v primerjavi s ceno sledenih sredstev.


Ta posodobitev vam ponuja številne priložnosti za trgovanje in naložbe, ki vam prej niso bile na voljo, kar vam omogoča dostop do še bolj raznolike ponudbe na močni platformi MetaTrader 5. Radi bi izkoristili to priložnost, da dodatno potrjujemo svojo zavezo MT5 kot platformi, ki je sposobna ravnati z velikim številom trgovalnih instrumentov z visoko hitrostjo izvajanja in ki močno presega svojo predhodnico - MetaTrader 4.

Nova ponudba je omogočena samo Admiral Markets PRO in sicer za profesionalne stranke in sicer za obdobje 3 mesecev. Če ste trenutno kategorizirani kot maloprodajni trgovec, boste imeli dostopali do teh instrumentov, po izteku 3 mesečnega obdobja.


Več podrobnosti o novih instrumentih najdete v naših pogodbenih specifikacijah, ali pa se obrnite na nas.


Kaj so ETF-ji?

Sredstva, s katerimi se trguje na borzi (ETF), so tržni vrednostni papirji, ki sledijo indeksom, surovinam, valutam, obveznicam ali raazličnim košaricam. Ta sredstva so lastnica osnovnih sredstev in delitev teh sredstev razdelijo v delnice, s katerimi se trguje kot skupne delnice na borzi.


Prijazni pozdravi,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 84% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.