Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Admiral Markets nagrajen, kot "Najboljši CFD Broker

Maj 25, 2017 17:07

Admiral Markets nagrajen "Najboljši servis" CFD Broker, 2017

Admiral Markets Awarded.png

Spoštovani Trgovci.


Z največjim veseljem vam sporočamo, da smo ponovno, prejeli nagrado s strani The German Institute of Customers (DKI). CFD Broker Survey 2017 omogoča udeležencem, da prepoznajo in nagradijo najboljšega predstavnika znotraj industrije.

Bester Service bei den CFD Brokern 2017 - Admiral Markets laut DKI


"Veseli smo, da poleg pogojev, ki jih naše podjetje ponuja, da so naše storitve tudi priznane in cenjene," pravi Jens Chrzanowski, član uprave Admiral Markets. Nadaljuje: "Pet zvezdic in vrhunska uvirstitev v kategoriji Najboljših storitev kažejo, da smo ves čas na pravi poti."


To je že četrta nagrada Admiral Marketsa, ki jo je prejel leta 2017, samo v Nemčiji. V prvem četrtletju leta 2017, je bilo podjetje na prvem mestu v kategoriji Forex na OnlineBroker-Portal.de in je drugi na Brokerwahl.de. Osredotočite denarja tudi priznana podjetja, kot najboljši in najpravičnejši CFD Broker 2017 v Nemčiji.

Stalno kakovost in učinkovitost se vedno isplača. Radi bi se zahvalili vsem tistim, ki so glasovali za nas in nam dali svojo podporo!


S spoštovanjem.

Admiral Markets

Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.