Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Admiral Markets je pripravil izjemno orodje za analizo kriptovalut

April 06, 2018 16:02

Dragi trgovci,

Z veseljem objavljamo začetek našega orodja: Kriptovalutnega Bubble-O-Meter-a povsem novega orodja za analizo, ki vam omogoča primerjavo vrednosti vseh obstoječih kriptovalut in žetonov s prilagajanjem njihovih cen s ponudbo in volumnom glede na Bitcoin. To vam lahko pomaga pri analizi osnovnih sredstev naše ponudbe kriptovalutnih CFDjev.

Ali je posebna kriptocurrency "preveč poceni" ali "predraga"? Ali je kriptovaluta še vedno med top 10 ali se obrača navzdol?

Naš novi Bubble-O-Meter vam lahko pomaga najti odgovore na ta vprašanja, ne da bi se morali vnaprej naučiti raketne znanosti!

Vir: Kriptovalutni Bubble-O-Meter Admiral Markets

Ali se srečujemo z kriptovalutnim balonom?

Velika večina kripto trgovcev je vstopila na trg v drugi polovici leta 2017, ko so uveljavljeni projekti - kot sta Bitcoin in Ethereum - že bili videti "dragi". Hkrati pa je nastalo na tisoče "cenejših" kovancev s tistimi, ki se zdijo bolj privlačne cene.

Neizkušeni trgovci - ki včasih nimajo gospodarske pismenosti ali poznajo tehnologijo blokchain - in so izključno z željo, da bi na "hitro obogateli", množično padli v cenovno-past in kupovali vse, kar je bilo videti "poceni", poleg večjih kovancev. To je povzročilo, da so postali trgi kripto valut zelo preobremenjeni, zaradi česar so cene mnogih t.i. altcinov in žetonov še naraščale. Globok popravek je bil tako neizogibno, saj je to običajen popravek po takšni rasti.

Naš Bubble-O-Meter poskuša poudariti dejstvo, da so nekateri kovanci - vključno s tistimi v top 10 s tržno kapitalizacijo - še vedno previsoko glede na Bitcoin in da je špekulativni del cene Bitcoina ne glede na to, lahko relativno nepomembno.

Poiskusite naš Bubble-O-metru in ugotovite, kaj boste izvedeli o današnjem trgu kripto valut.

Ali lahko trgujem kriptovalute z Admiral Marketsom?

Odgovor je, da! Admiral Markets trenutno ponuja CFD-je na osem kriptovalut: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Monero in Zcash.

Kar je še posebej super pri trgovanju, je možnost, da lahko z izvedenimi finančnimi instrumenti (CFDs) - namesto z njihovo osnovno vrednostjo, lahko trgovate z vzvodom vse do 1: 5 in to na kateri koli instrument. Pomembno je tudi, da ni tveganja za trajno izgubo vseh sredstev zaradi človeške napake ali vdora v sistem, kar se lahko zgodi pri vlaganju v kriptovalute.

Poskusite že danes trgovati s kriptovalutnimi CFD-ji na MetaTrader 5 in nadgradite svojo trgovalno platformo še več, tako da si prenesete naš dodatek MetaTrader Supreme Edition - edinstven paket z več kot 60 orodji in kazalniki - brezplačno!

Prijazni pozdravi,

Admiral MarketsOpozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 84% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.