Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Admiral Markets je pričel objavljati statistične podatke izvedenih poslov

December 29, 2016 08:07

Spoštovani trgovci.

Veseli smo, da vam lahko predstavimo novost: Kvaliteta izvedenih nalogov, ki vam bo pomagal najti ključne informacije o prednostih Admiral Marketsa v smislu kakovosti izvedbe, ki prikaže statistične podatki o vseh izvršenih naročilih izvedenih v preteklem koledarskem mesecu ^ 1 ^.

To je prvič, da objavljamo informacije te vrste, za ta korak smo se odločili, da še povečamo našo transparentnost, saj bo omogočem samodejni prikazal statističnih podatkov preteklega meseca.

Podatki, objavljeni na tej strani vam bodo pomagali priti do natančnega pogled na ključne podatke o kakovosti izvedbe pri Admiral Marketsu:

Povprečni čas izvajanja - od 0,06 sekunde;

Povprečna zdrs - slippage - od 0.000002 (0,02 FX pip);

Povprečen zdrs - slippage, kot odstotni delež tipičnega spreada - od 2%;

Odstotek deleža poslov brez zdrs - slippiga - do 62%;

Odstotni delež poslov s pozitivnim zdrsom - slippige - do 14%;

Odstotni delež poslov z negativnim zdrsom - slippige - od 27%;

Odstotni delež zavrnjenih poslov - od 0.0008% 2.

Tu lahko najdete vse statistične podatke z najprometnejšimi instrumenti, kot tudi vseh povezanih opisov in računskih formul neposredno povezanih s kakovostjo izvršenih naročil.

Opombe:

1 Upoštevajte, da so trenutno razpoložljivi podatki predstavljeni za preteklo koledarsko leto. Upoštevajte, da so trenutno upoštevani letni podatki za omenjeno storitev 16.12.15-16.12.16

2 Statistični podatki, ki so na strani Izvedbe statistike so izračunani na podlagi vseh tržnih naročil podjetja Admiral v skupini trgov izvedeni na vsehAdmiral.Markets računih. Upoštevajte, da se lahko vaše osebne trgovalne izkušnje razlikujejo od zgornjih številk, saj je možno, da število poslov ni statistično reprezentativnih.

Prijazni pozdravi,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.