Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Admiral Markets je prejel dve nagradi za najboljšega

Oktober 14, 2016 10:47

Spoštovani Trgovci.

Oktobra je na Expo Börsentag Berlin 2016, Admiral Markets UK prejel nagrade, kar v dveh kategorijah: "Best Forex Broker 2016" and "Best CFD Broker 2016".

Dogodek je bil organiziran s strani BrokerVergleich.de:sodelovalo je preko 3,000 strank, ki so ocenejvali brokerske hiše po različnih kategorijah. Postopek izbire zmagovalcev je v vsaki kategoriji vključeval tako zbrane glasove in objektivno ocenjevanje. Sledila je osredotočenost na celovit pregled finančnih storitev - od spreadov, stroškov in seveda podporo strankam.


To pomeni, da ta nagrada ni le simbol zaupanja, s strani strank v Admiral Markets, ampak tudi dokaz, da je zelo zanesljiva družba.


"Zelo smo počaščeni, da so bile naše prakse in standardi bili priznani s strani strank in tudi strokovnjakov v industriji," je dejal Admiral Markets predstavnik za Nemčijo Jens Chrzanowski. "Nagrade, kot je ta, nas še dodatno motivirajo, da zagotavljamo najboljše možne storitve za trgovanje za naše stranke."


S spoštovanjem.

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.