Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Admiral Markets je prejel dve nagradi za najboljšega

Oktober 14, 2016 10:47

Spoštovani Trgovci.

Oktobra je na Expo Börsentag Berlin 2016, Admiral Markets UK prejel nagrade, kar v dveh kategorijah: "Best Forex Broker 2016" and "Best CFD Broker 2016".

Dogodek je bil organiziran s strani BrokerVergleich.de:sodelovalo je preko 3,000 strank, ki so ocenejvali brokerske hiše po različnih kategorijah. Postopek izbire zmagovalcev je v vsaki kategoriji vključeval tako zbrane glasove in objektivno ocenjevanje. Sledila je osredotočenost na celovit pregled finančnih storitev - od spreadov, stroškov in seveda podporo strankam.


To pomeni, da ta nagrada ni le simbol zaupanja, s strani strank v Admiral Markets, ampak tudi dokaz, da je zelo zanesljiva družba.


"Zelo smo počaščeni, da so bile naše prakse in standardi bili priznani s strani strank in tudi strokovnjakov v industriji," je dejal Admiral Markets predstavnik za Nemčijo Jens Chrzanowski. "Nagrade, kot je ta, nas še dodatno motivirajo, da zagotavljamo najboljše možne storitve za trgovanje za naše stranke."


S spoštovanjem.

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 84% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.