Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Admiral Markets je bil izbran za najboljšega MT4 Brokerja po izboru UK Forex brokerja 2015

September 21, 2015 16:23


Admiral Markets je v hudi konkurenci zmagal v najprestižnejši kategoriji zahvaljujoč edinstvemu Meta Trade 4 Supreme Edition paketu.

Podelitev nagrad je potekala 16. septembra v Londonu z udeležbo najpomembnejših UK FX brokerjev.

Organizator in gostitelj je bila Shares Magazine, cilj nagrade je nagraditi vrhunske tehnologije, trgovanje z nizkimi stroški, celovita tržna raziskovalna orodja, napredne izobraževalne programe in vrhunske storitve za stranke.

Iain Rogers CEO Admiral Markets UK je dejal "To je fantastično zmaga za tako prestižno nagrado, in da veš, da se je glasovalo s strani strank. Zmagoviti MT4 broker je bil nagrajen za trdo delo v preteklem letu, ki ga ej ustvarjla ekipa UK in njeni kolegi po vsej Evropi "

Dodal je še:

"Rad bi se zahvalil vsem našim strankam, ki so glasovale za nas prestižno nagrado in jim zagotoviti, da se bomo še naprej prizadevali, da ponudimo najboljše trgovalne izkušnje in najvišjo raven storitev za naše stranke."

Admiral Markets UK Ltd
Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.