Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

​Admiral Markets bo odstranil potek veljavnosti CFD-jev na kriptovalute

April 09, 2018 16:43

Spoštovani trgovec,

Z veseljem sporočamo, da bodo vse pozicije na CFD-je na kriptovalute od zdaj odprt neomejneo in se ne bodo več zapirale ob 23.00 v petek zvečer. Zdaj lahko uporabljate dolgoročne strategije in držite svoje pozicije odprte tako dolgo, kot želite.

Poleg tega izboljšanja vas opozarjamo, da smo nedavno odstranili provizijo za kriptovalutne CFDje in zmanjšali stroške financiranja za te instrumente na -30% dolge / + 10% kratke . Z vzvodom do 1: 5 in z možnostjo prodaje na kratko za vse instrumente,tako je to naša ponudba postala izjemno konkurenčna.

Upoštevajte, da se bo trgovanje nadaljevalo v skladu s trenutnim časovnim razporedom na podlagi 24/5. Veselimo se zagotavljanja trgovanja tudi ob vikendih na kripto CFDjih in sicer bomo to omogočili, takoj ko bo to tudi praktično mogoče. Vendar, dokler to ne bo mogoče, bomo morali uvesti zaščitne ukrepe pred morebitnimi negativnimi padci cen, ki bi jih lahko povzročile praznični padci (t.i.gap) v nedeljo ob odprtju. Torej, prosimo, upoštevajte, da bodo CFD-ji na Bitcoin (BTCUSD) in Ethereum (ETHUSD) predčasno začeli zmanjševati pogoji in sicer v petek ob 22:00 z vzvodom 1: 2.

Ker bodo položaji na kriptovalutnih CFDjih veljali čez vikende, bodo od tedaj trojni stroški financiranja zaračunani ob petkih.

Prosimo, bodite pozorni na novosti v našem podjetju, to lahko storite z rednim spremljanjem naših novic.

Prijazni pozdravi,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.