Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Admiral Markets AS CEO and CFO Sergei Bogatenkov je osvojil nagrado Surprise of the Year

April 18, 2018 16:32

Dragi trgovci,

Zelo smo veseli, da je generalni direktor in finančni direktor Admiral Markets AS Sergej Bogatenkov osvojil nagrado za presenečenje leta, zahvaljujoč Äripäevu in revizijskim birojem BIG4.

Pred tem letom je bil Bogatenkov nominiran za nagrado za Best CFO Award, ker je pod njegovim vodstvom Admiral Markets AS dosledno razširil mednarodne operacije in eksponentno zrasel. Admiral Markets AS je nedvomno še posebej zanimiv z nedavno izdajo obveznic na borzi Nasdaq Tallinn.

Na začetku je bilo izbranih in predlaganih 15 CFOjev. G. Toomas Truuverk, direktor podjetja Äripäev in član ocenjevalnega odbora, sta poudarila izjemno uspešnost, ki je vodila z zgledom, pa tudi odličnim upravljanjem in organizacijo.

Zmagovalec natečaja je bil objavljen danes - ga. Aastrit Viisma-Kass iz Magnetic MRO - medtem, ko je bil Sergej nagrajen v kategoriji presenečenje leta.

"Čudovito je, da Big4 in Äripäev vsako leto gostita to tekmovanje. Čestitam ga. Aastrit za zasluženo nagrado! Za mene osebno je bilo presenečenje še večje, saj je bilo osvojena nagrada res veliko presenečenje. Admiral Markets se je brez dvoma nenehno razvijal in bo temu zagotovo še naprej sledil, zahvaljujoč naši fantastični, kompetentni in posvečeni ekipi! Sam zagotovo ne bi mogel osvojiti te izjemne nagrade, zato se zahvaljujem celotni ekipi. Hvala vsem! " je dejal Sergej Bogatenkov.

Za več podrobnosti o tekmovanju in zmagovalcih preverite uradno obvestilo, ki je trenutno na voljo samo v estonščini.

Prijazni pozdravi,

Admiral Markets ASOpozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.