Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Korak za korakom:Meta Trader 4 Supreme Edition z izboljšavami za še boljše in enostavnejše upravljanje pozicij

Avgust 13, 2015 18:17

Spoštovani Trgovci,

V letu 2015 je Admiral Markets veliko časa porabil za implementacijo novosti v MT4 Supreme Edition na željo naših strank. Danes, z veseljem objavljamo majhen, pa vseeno zelo pomemben korak, ki smo ga naredili po željah naših strank. Od danes naprej lahko vidite indikator tveganja in profita za vse vaše pozicije v MT 4 trgovalnem terminalu.

Do sedaj ni bilo enostavno spremljati tveganje na pozicije v MetaTrader 4 v vaši lokalni valuti. Kakorkoli, naš novi Trgovalni Terminal vam omogoča vrhunski pregled in vam predstavi uporabne informacije o vašem računu, sedaj vam je omogočen hiter pregled vaših pozicij, ter tveganja in profita, če imate nastavljen SL ali TP na vaših pozicijah.

Primer : Imate odprto pozicijo GBP/USD velikosti 1 lota in SL odmaknjen za 10 pipov, program vam bo sedaj izračunal tveganje in vam ga prikazal v vrstici Tveganje. Namesto klasične cene SL, boste sedaj točno vedeli kaj to pomeni za vaš račun.

Poleg tega pa je sedaj možnost tudi, da pridobite povzetek za vsa vaša trgovana in jih lahko videli v kombinaciji z tveganjem in dobičkom na vseh vaših pozicijah. S to majhno funkcijo lahko sedaj ocenite tveganje veliko lažje in sprejmete potrebne odločitve za obvladovanje tveganja, ki vam lahko pomagajo postati še boljši trgovec.

Indikator tveganje prikaže znesek izgube ali dobička, če bi naročilo zaprta točno na ravni stop loss. Znesek izgube ali dobička se lahko spreminjajo zaradi pozitivne ali negativnega zdrsa. Naročila se vedno izvede na prvi dostopni ceni.

Na voljo je več kot 60 dodatnih orodij, ki so vam na voljo brezplačno, enostavno si prenesite in namestite najnovejšo verzijo MT4 Supreme Edition z naše spletne strani.

Izboljšajte vaše trgovanje z našimi inovativnimi in ekluzivnimi orodji, ki vam še dodatno olajšajo delo na vodilni trgovalni postaji Meta Trader 4.

 

S spoštovanjem,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.