Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Admiral Markets bo ponovno aktiviral trgovanje z ruskim rubeljem in zmanjša zahtevano kritje za švicarski frank

Junij 23, 2015 16:51

Spoštovani Trgovci.

Veseli smo, da vam lahkosporočamo, da so valutni pare z ruskimi rubeljsi (USDRUB, EURRUB), ponovno na voljo za trgovanje na Admiral.Markets in Admiral.Prime računi z zahtevami glede minimalnega kritja 5% (vzvoda 1:20).

Poleg tega so bili naslednji pari s križem na švicarski frank ponovno omogočeni za trgovanje na Admiral.Markets, Admiral.Prime in Admiral.MT5 računih in sicer: AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF.

Še več, od ponedeljek 29. junij bodo zahteve po kritju za vse pare CHF zmanjšane 2 kratno na (vzvod 1:100 - 1:5).

Oglejte si naše razpisne dokumentacije za več podrobnosti.

Lep pozdrav,
Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.