Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

0.01 Micro LotI so na voljo na Admiral.Prime računih!

Januar 07, 2019 16:44

Admiral.Prime minilots

Spoštovani trgovci,

Od ponedeljka, 7. januarja 2019, se bo minimalna velikost trgovanja na računu Admiral.Prime v MT4 zmanjšala z 0,1 na 0,01 lotov. To velja za vse CFD-je na valutne in promptne kovine.

Ta sprememba bo povečala dostopnost računa Admiral.Prime za trgovce z manjšimi depoziti in omogočila natančnejše upravljanje denarja.

Vljudno upamo, da bo zaradi te spremembe naša Admiral.Prime ponudba še bolj privlačna, poleg nizkih razponov (značilnih 0,1 pipa za EURUSD), nizkih provizij (od 3 USD na stran) in hitre izvedbe.

Kmalu prihaja do več izboljšav te vrste računa, sledite našim novicam za prihajajoče spremembe.

Za algoritmične trgovce: prosimo vas, da preverite svoj EA v primeru, da bere minimalno partijo v lastnostih simbolov.

Prijazni pozdravi,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.