76% maloprodajnih računov izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. CFDji so kompleksni instrumenti in prinašajo visoko tveganje izgube denarja zaradi vzvodov. 76% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Dobro razmislite ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite tako veliko tveganje izgube svojega denarja.

Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator CySEC fca

Finančna varnost

Ko trgujete z Admiral Markets, ste zaščiteni z našimi strogimi finančno varnostnimi ureditvami in customer care (skrb za stranke) pravila.

Ločevanje sredstev strank

Glede na FCA pravila, ves denar strank hranimo popolnoma ločeni od lastnih sredstev v EEA regulativi kreditnih institucij. To zagotavlja, da so sredstva strank na voljo za njih ves čas in ga ni mogoče uporabiti pri nas za kakršen koli namen. Ti dogovori so preverljivi in potrjeni od naših revizorjev.

Odškodninska shema finančnih storitev (FSCS)

V malo verjetnem primeru, da smo prišli v finančne težave, in je bil primanjkljaj na ločenih sredstvih strank, posamezniki ali majhne družbe so lahko upravičene, da poravnajo z FSCS https://www.fscs.org.uk/. Znesek nadomestilo je vse do 85.000 £.

Če gre banka, ki se jo uporablja, da ima odprte ločene račune za sredstva strank, v stečaj, bi stranke sorazmerno z njihovim deležem skupnega zneska, ki je potekala z banko ni delila vse izgube. Nobena sredstva ne bi bila izgubljena zaradi kritja preko FSCS do vrednosti 85.000 £ na stranko.

Politika zaščite pred negativnim stanjem

Naši maloprodajni kupci imajo popolno in brezpogojno zaščito pred primanjkljajem na računu in so zajeti na račun, brez omejitev za največje izplačilo. Primanjkljaj na računu za profesionalne stranke kompenziramo v skladu z našo Politiko zaščite pred negativnim stanjem, ki pokriva vse do 50.000 funtov na stranko.

Korektno obravnavanje strank

Pri Admiral Markets smo zavezana k varovanju vaših interesov v vsem, kar počnemo, od promoviranja naših storitev in predlagnju izdelke vse do poprodajnih storitev in obravnavanju pritožb (glej spodaj.

Tudi poskrbimo, da je naša ekipa vedno hitro seznanjena z novim razvojem, ki lahko vplivajo na kakovost naših storitev za vas.