Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Finančna varnost

Ko trgujete z Admiral Markets, ste zaščiteni z našimi strogimi finančno varnostnimi ureditvami in customer care (skrb za stranke) pravila.

Ločevanje sredstev strank

Glede na FCA pravila, ves denar strank hranimo popolnoma ločeni od lastnih sredstev v EEA regulativi kreditnih institucij. To zagotavlja, da so sredstva strank na voljo za njih ves čas in ga ni mogoče uporabiti pri nas za kakršen koli namen. Ti dogovori so preverljivi in potrjeni od naših revizorjev.

Odškodninska shema finančnih storitev (FSCS)

V malo verjetnem primeru, da smo prišli v finančne težave, in je bil primanjkljaj na ločenih sredstvih strank, posamezniki ali majhne družbe so lahko upravičene, da poravnajo z FSCS https://www.fscs.org.uk/. Znesek nadomestilo je vse do 85.000 £.

Če gre banka, ki se jo uporablja, da ima odprte ločene račune za sredstva strank, v stečaj, bi stranke sorazmerno z njihovim deležem skupnega zneska, ki je potekala z banko ni delila vse izgube. Nobena sredstva ne bi bila izgubljena zaradi kritja preko FSCS do vrednosti 85.000 £ na stranko.

Politika zaščite pred negativnim stanjem

Kompenziranje primanjkljajev na računih za profesionalne odjemalce v skladu z našo Politiko zaščite negativnega stanja, ki pokrivajo do 50.000 funtov na stranko. Naši naročniki na drobno imajo popolno in brezpogojno zaščito pred primanjkljajem na računu in so zajeti brez omejitev za največje izplačilo.

Korektno obravnavanje strank

Pri Admiral Markets smo zavezana k varovanju vaših interesov v vsem, kar počnemo, od promoviranja naših storitev in predlagnju izdelke vse do poprodajnih storitev in obravnavanju pritožb (glej spodaj.

Tudi poskrbimo, da je naša ekipa vedno hitro seznanjena z novim razvojem, ki lahko vplivajo na kakovost naših storitev za vas.

Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 77% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.